Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Προβάδισμα για Ατλέτικο, 1-0 την Μπιλμπάο

Το πρώτο βήμα για να βρεθεί στα ημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης που επιβλήθηκε δύσκολα 1-0 της Μπιλμπάο στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Σε οριακό σημείο βρισκόταν η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες της στο «Βιθέντε Καλντερόν» απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη. Έτσι, οι «ροχιμπλάνκος» στο παιχνίδι τους με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας ήθελαν μόνο τη νίκη για να πάρουν προβάδισμα για την πρόκριση.

Αυτή, ήρθε με δύσκολο τρόπο για τους Μαδριλένους που επικράτησαν 1-0 και έκαναν το πρώτο βήμα για να βρεθούν στην επόμενη φάση. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης που έκρινε και το νικητή, σημειώθηκε από τον Γκοντίν στο 41’.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Χουανφράν, Αλντερβέιρελντ, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Κόκε, Γκιλαβογκί (46’ Γκάμπι), Αντριάν (58’ Τουράν), Ραούλ Γκαρσία, Ροντρίγκεζ (78’ Βίγια), Ντιέγκο Κόστα.
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ερέριν, Μπαλενζιάγκα, Λαπόρτε, Γκουρπέγκι, Ιραόλα, Ιτουράσπε, Ρίκο, Ντε Μάρκος, Ερέρα (81’ Ετσεμπερία), Γκόμεζ (46’ Σουσαέτα), Σόλα (60’ Αντούριθ).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου