Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Διπλό παραμονής για Οσασούνα

Από τις τελευταίες θέσεις του ισπανικού πρωταθλήματος αποσπάστηκε η Οσασούνα που πήρε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Μπέτις με 2-1.

Στην τελευταία θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν παρέμεινε καθηλωμένη η Μπέτις παραμένοντας για 11ο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες γνωρίζοντας ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 από την Οσασούνα.

Μόλις στο 2’ ο Τόρες άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Από το 38’ οι «βερδιμπλάνκος» έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νόνο. Στο 57’ το αυτογκόλ του Φιγκέιρας έκανε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 60’ ο Φερνάντεζ παραχώρησε πέναλτι και αποβλήθηκε, ωστόσο ο Ρούμπεν Κάστρο αστόχησε. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Μολίνα στο 80’ που απλά μείωσε για την ομάδα του.

ΜΠΕΤΙΣ: Άντερσεν, Χουανφράν (46’ Μολίνα), Παουλάο, Αμάγια, Νάτσο, Νόνο, Σεβίγια (46’ Φιγκέιρας), Ρέγιες, Βαντίγιο, Ρούμπεν Κάστρο, Μπαπτιστάο (75’ Χούλι).
ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεζ, Μπερτράν, Λοτιέ, Αρίμπας, Νταμιά, Λόλο, Σίλβα, Σεγιούδο (76’ Οϊέρ), Τόρες, Ντε λας Κουέβας (59’ Ακούνα), Ριέρα (61΄Ριέσγκο).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου