Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ματσάρα και πεντάρα για Λίβερπουλ

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια της φετινής Πρέμιερ Λιγκ διεξήχθη στο «Μπριτάνια», εκεί όπου η Λίβερπουλ επικράτησε 5-3 της Στόουκ.

Στην 4η θέση του αγγλικού πρωταθλήματος διατηρήθηκε η Λίβερπουλ, η οποία σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο «Μπριτάνια» πέρασε νικηφόρα 5-3 δείχνοντας εξαιρετικό πρόσωπο επιθετικά, αλλά και πολλά προβλήματα στην άμυνά της.

Μόλις στο 5’ ο Σόουκρος με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ για τους «κόκκινους» για να έρθει ο Σουάρεζ στο 32’ να κάνει το 2-0. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να ισοφαρίσουν πριν βγει το πρώτο μέρος.

Ο Κράουτς στο 39’ μείωσε σε 2-1 για τους «πότερς» για να έρθει ο Άνταμ στο 45’ να κάνει το 2-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Με το ξεκίνημα της επανάληψης όμως, οι  «κόκκινοι» πήραν ξανά το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζέραρντ στο 51’.

Όλα , έδειχναν να τελειώνουν στο 71’ όταν ο Σουάρεζ με εντυπωσιακό πλασέ έκανε το 4-2 για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. Ωστόσο, ο Γουόλτερς έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι όταν μείωσε στο 85’ σε 4-3. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Στάριτζ στο 87’.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπούτλαντ, Κάμερον, Σόουκρος, Γουίλσον, Πίετερς, Γουίλαν, Νζονζί (81’ Άιρλαντ), Γουόλτερς, Άνταμ, Αρναούτοβιτς, Κράουτς.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Κόλο Τουρέ, Σκρτελ, Σισοκό, Λούκας, Τζέραρντ, Στέρλινγκ, Κουτίνιο (66’ Στάριτζ), Χέντερσον, Σουάρεζ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου