Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Θρίαμβος για Νυρεμβέργη, 4-0 τη Χόφενχαϊμ

Την πρώτη της νίκη στη φετινή περίοδο πήρε η Νυρεμβέργη στην πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 της Χόφενχαϊμ.

Με τον πλέον πειστικό τρόπο μπήκε στον δεύτερο γύρο του γερμανικού πρωταθλήματος η Νυρεμβέργη, η οποία φιλοξενώντας τη Χόφενχαϊμ, τη φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα για να φτάσει στο εντυπωσιακό 4-0!

Στο 23’ ο Τσάντλερ έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα, ενώ στο 43΄ ο Ντρμιτς εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα της Χόφενχαϊμ για να κάνει το 2-0.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το παιχνίδι με τον Γκίντσεκ να κάνει το 3-0, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ντρμιτς στο 70’.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Σέφερ, Τσάντλερ, Νίλσον (55’ Πέτρακ), Πινόλα, Πλάτενχαρτ, Φραντζ, Ντρμιτς, Φέουλνερ, Κιγιοτάκε (79’ Γκέμπχαρτ), Χλούσεκ, Γκίντσεκ (77’ Πέκχαρτ).
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Κάστελς, Μπεκ, Σούλε, Βέστεργκααρντ, Τζόνσον (46’ Τολιάν), Πολάνσκι (66’ Μοντέστ), Ρούντι, Χαμάντ, Φιρμίνο, Ελιουνούσι (54’ Βόλαντ), Σίπλοκ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου