Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ξεφεύγει η Φράιμπουργκ, 3-2 τη Λεβερκούζεν

Από τις τελευταίες θέσεις της Μπουντεσλίγκα κατάφερε να αποσπαστεί η Φράιμπουργκ που επιβλήθηκε 3-2 της Λεβερκούζεν.

Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθειά της για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία πήρε η Φράιμπουργκ η οποία φιλοξενώντας τη Λεβερκούζεν πήρε σπουδαίας σημασίας νίκη με 3-2 για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι «ασπιρίνες» μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5’ άνοιξαν το σκορ με τέρμα του Μπέντερ. Η απάντηση, δεν άργησε να έρθει από τους γηπεδούχους με τον Μεχμέντι να φέρνει το ματς στα ίσια στο 27’.

Παρόλα αυτά, πριν κλείσει το πρώτο μέρος, η Λεβερκούζεν πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τέρμα του Ρόλφες στο 36’. Στην επανάληψη όμως, η Φράιμπουργκ έφτασε στη μεγάλη ανατροπή.

Στο 53’ ο Σμιντ ισοφάρισε σε 2-2 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών με τέρμα του Κλάους.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Μούντζα, Κρμας, Χεν, Σοργκ, Γκίντερ, Φερνάντες, Σμιντ, Νταριντά (93΄ Σούστερ), Πίλαρ (46’ Κλάους), Μεχμέντι (92΄Χάνκε).
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Ντονάτι, Ράιναρτζ, Τοπράκ, Μπένις, Μπέντερ, Ρόλφες, Καν, Κάστρο, Σον (83’ Ρίου), Κίσλινγκ (71’ Ντερντιγιόκ).

Πηγή:http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου