Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Εύκολα η Λίβερπουλ

Ακόμα ένα άνετο τρίποντο πήρε η Λίβερπουλ που επιβλήθηκε 4-1 της Γουέστ Χαμ στο «Άνφιλντ» για να μείνει στο κυνήγι της Άρσεναλ.

Αγώνας των… αυτογκόλ ήταν αυτός ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ στο «Άνφιλντ» με τους «κόκκινους» να φτάνουν στην άνετη νίκη με 4-1 και να διατηρούνται κοντά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 42’ με το αυτογκόλ του Ντεμέλ, για να έρθει ο Σακό στο 47’ να κάνει το 2-0. Τα «σφυριά» μείωσαν στο 66’ με αυτογκόλ του Σκρτελ για να ακολουθήσει ακόμα ένα σόου του Σουάρεζ.

Στο 81’ έκανε το 3-1 για να πετύχει ουσιαστικά και το τέταρτο γκολ στο 84’ το οποίο όμως, χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Ο’ Μπράιεν καθώς η μπάλα κόντραρε σε αυτόν πριν καταλήξει στα δίχτυα.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Φλάναγκαν (79’ Κέλι), Άλεν, Σκρτελ, Σακό, Χέντερσον, Τζέραρντ (56’ Λούκας), Σουάρεζ, Κουτίνιο, Στέρλινγκ (72’ Μόουσες).
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γιασκελάινεν, Ντεμέλ, ΜακΚάρτνεϊ, Ντιαμέ, Κόλινς, Τόμκινς (56’ Ο’ Μπράιεν), Ντάουνινγκ (46’ Κόουλ), Νομπλ, Μαϊγκά, Νόλαν, Τζάρβις (84’ Τέιλορ).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου