Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Έσπασε την παράδοση η Στόουκ, 3-2 την Τσέλσι!

Μεγάλη εμφάνιση από τη Στόουκ που πήρε την πρώτη της νίκη απέναντι στην Τσέλσι ύστερα από 11 αναμετρήσεις επικρατώντας 3-2!

Ακόμα πιο μακριά από την πρώτη θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ έμεινε η Τσέλσι η οποία τα βρήκε σκούρα στο «Μπριτάνια» γνωρίζοντας την ήττα –σοκ με 3-2 από τη Στόουκ που ήταν η τρίτη της μακριά από το Λονδίνο φέτος.

Ο Σούρλε στο 10΄άνοιξε το σκορ για τους «μπλε», ωστόσο η ισοφάριση ήρθε από τους «πότερς» στο 42’ με το γκολ του Κράουτς. Στο ξεκίνημα της επανάληψης και το 50’ ο Άιρλαντ έκανε την ανατροπή δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ο Σούρλε όμως, έφερε εκ νέου το ματς στα ίσια τρία λεπτά αργότερα κάνοντας το 2-2. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Ασαΐντι για να δώσει τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του στο 90’.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Γουίλσον, Μουνιέσα, Νζονζί, Γουίλαν (86’ Παλάσιος), Άνταμ (18’ Άιρλαντ), Γουόλτερς (84’ Ασαΐντι), Κράουτς, Αρναούτοβιτς.
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Μίκελ (71’ Λάμπαρντ), Σούρλε (70’ Ετό), Μάτα, Αζάρ, Φερνάντο Τόρες (59’ Μπα).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου