Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Ξυπνάει η Τότεναμ

Τη δεύτερή της συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η Τότεναμ που ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ επικρατώντας 2-1 της Σάντερλαντ.

Ανεβασμένη δείχνει το τελευταίο διάστημα η Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ , η οποία πήρε τη δεύτερή της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας 2-1 της Σάντερλαντ αυτή τη φορά, κάνοντας ξανά την ανατροπή.

Οι «μαυρόγατες» μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν στο 37’ με τέρμα του Τζόνσον. Η απάντηση από τους «πετεινούς» όμως, ήταν άμεση καθώς ο Παουλίνιο έφερε το ματς στα ίσια στο 43’.

Το τρίποντο στην ομάδα του Λονδίνου χάρισε το αυτογκόλ του Ο’ Σέι στο 50’ μετά από λάθος εκτίμηση του Μανόνε και έτσι οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν ξανά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Σέλουτσκα (77’ Τζιακερίνι), Ο’ Σέι, Μπράουν, Μπάρντσλεϊ, Λάρσον, Κι, Κόλμπακ (67’ Κάτερμολ), Τζόνσον (66’ Μπορίνι), Φλέτσερ, Άλτιντορ.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόλκερ, Ντόουσον, Καπουέ, Νόουτον, Ντεμπελέ (72’ Σάντρο), Παουλίνιο, Λένον, Χόλτμπι (78’ Τάουνσεντ), Τσαντλί (84’ Σίγκουρντσον), Ντεφό.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου