Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Ξεφεύγει η Λεβερκούζεν, 1-0 τη Ντόρτμουντ

Στη δεύτερη θέση του γερμανικού πρωταθλήματος σταθεροποιείται η Λεβερκούζεν μετά τη μεγάλη της νίκη με 1-0 επί της Ντόρτμουντ εκτός έδρας – Αποβλήθηκε ο Παπασταθόπουλος.

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε η Λεβερκούζεν η οποία στο μεγάλο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος, πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στη Ντόρτμουντ για να ξεφύγει στους έξι βαθμούς από τους «κιτρινόμαυρους».

Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη για τις «ασπιρίνες» η οποία ήρθε χάρις στο τέρμα του Σον στο 18’ το οποίο αποδείχθηκε αρκετό για να της δώσει και το τρίποντο. Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες είχαν από μία αποβολή.

Για τους νικητές την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Σπάχιτς στο 80’, ενώ στις καθυστερήσεις τον ακολούθησε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντερφελερ, Γκρόσγκροϊτς, Φρίντριχ, Παπασταθόπουλος, Ντουρμ, Μπέντερ (63’ Ρόις), Σαχίν (81’ Πίστσεκ), Μπαλτζικόφσκι (67’ Χόφμαν), Μκιταριάν, Αουμπαμεγιάνγκ, Λεβαντόφσκι.
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Ντονάτι, Τοπράκ, Σπάχιτς, Καν, Ρόλφες, Μπέντερ, Κάστρο (88’ Κορ), Χέγκελερ (78΄ Κρούσε), Σον (82’ Βόλσιντ), Κίσλινγκ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου