Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

«Ξύπνησε» η Μίλαν!

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ η Μίλαν νίκησε 3-1 την Κατάνια εκτός έδρας, στο ματς που αποβλήθηκε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης

Οι κακές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων είχαν φέρει... γκρίνια στο Μιλάνο και έκαναν την καρέκλα του Μάσιμο Αλέγκρι να... τρίζει. Από ότι φαίνεται όμως οι παίκτες της Μίλαν πήραν απόφαση να δείξουν το καλό τους πρόσωπο αρχής γενομένης από το εκτός έδρας 3-1 επί της Κατάνια.

Μάλιστα, οι «ροσονέρι» κατάφεραν για πρώτη φορά φέτος να ανατρέψουν εις βάρος τους σκορ, αφού στο 13’ ο Κάστρο έδωσε προβάδισμα στην Κατάνια. Αυτό δεν εμπόδισε τους παίκτες του Αλέγκρι, με τον αρχηγό Ρικάρντο Μοντολίγο να ισοφάριζει στο 20ο λεπτό και τους Μπαλοτέλι (63’) και Κακά (81’) να ολοκληρώνουν την ανατροπή.

Λίγο μετά το γκολ του Μπαλοτέλι η Κατάνια έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παναγιώτη Ταχτσίδη για... δολοφονικό φάουλ στον σκόρερ του δεύτερου γκολ της Μίλαν και κάπου εκεί οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν πλήρως.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντούχαρ, Περούτσι, Ρολίν, Σπόλι, Μπιράγκι, Πλασίλ, Ταχτσίδης, Μονσόν (61’ Κέκο), Μπαριέντος (88’ Λέτο), Μάξι Λόπες, Κάστρο (68’ Γκουαρέντε)

ΜΙΛΑΝ: Γκάμπριελ, Πόλι, Σιλβέστρε, Μπονέρα, Εμάνουελσον, Μοντολίβο, Ντε Γιόνγκ, Νοτσερίνο, Μπίρσα (74’ Ελ Σααραουΐ), Κακά, Μπαλοτέλι (83’ Μάτρι).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου