Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Με σπασμένα φρένα ο Ηρακλής, 3-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο «Γηραιός» ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Αναγέννησης Καρδίτσας με 3-1 και «χτύπησε» τετράδα πλέι όφ για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Ζαχόρα στο 17'. Η απάντηση των Θεσσαλών ήρθε πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρος από τον Σωκράτη Μπουντούρη. Ο αρχηγός της Αναγέννησης πήρε τη πάσα από τον Χλωρό και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κηπουρού για το 1-1. Ο Ηρακλής πήρε πάλι το προβάδισμα στο 68' με πλασέ του Τσιλιανίδη. Η ομάδα της Καρδίτσας έμεινε στο 78' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουκούλη και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους Θεσσαλονικείς. Στο 88' ο Πουρτουλίδης κέρδισε πέναλτι(ανατράπηκε από τον Σιαράβα) και το εκτέλεσε εύστοχα για το τελικό 3-1.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κηπουρός, Ονουάτσι (90'+ Παληγεώργος), Ιντζόγλου (62' Σιατραβάνης), Τάι, Μπάμπα, Κοντοδήμος, Κοντέων, Πουρτουλίδης, Παπαστεριανός, Μπουκουβάλας, Ζαχόρα (62' Τσιλιανίδης).

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Σιαράβας, Γκουγκούδης, Δημόπουλος, Κουκούλης, Ρόβας, Καραχάλιος (70' Μπιτέλης), Γήτας, Μπουσινάκης, Μπουντούρης, Μίχος, Χλωρός (77' Κρανιώτης).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου