Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

«Φωτιά» στη δεύτερη θέση!

Τσερνόμορετς και PSV θα πολεμήσουν για το δεύτερο εισιτήριο του 2ου ομίλου, αφού η πρώτη νίκησε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η δεύτερη ηττήθηκε από τη Λουντόγκορετς Ράζγκραντ

Με μια εντυπωσιακή και «καθαρή» νίκη πανηγύρισε την πρωτιά του 2ου ομίλου του Europa League η Λουντόγκορετς Ράζγκραντ αφού νίκησε και στη Βουλγαρία 2-0 την PSV Αϊντχόφεν! Πρωταγωνιστής για την βουλγαρική ομάδα ήταν ο Ρόμαν Μπέζιακ ο οποίος σημείωσε και τα δυο τέρματα της ομάδας του στο 38’ και στο 79’, οδηγώντας τη στους «32» της διοργάνωσης ως ισχυρή! Τεράστιο ρόλο στην έκβαση του αγώνα έπαιξε η αποβολή του στόπερ της PSV, Μπρούμα, ο οποίος στο 40’ είδε την πρώτη κίτρινη κάρτα και στο 55’ την δεύτερη, αφήνοντας την ομάδα του... γυμνή απέναντι σε μια αντίπαλο που «σφυροκοπούσε» την εστία του Ζόετ!

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Στογιάνοφ, Καϊτσάρα, Μπαρτέ, Μότι, Μίνεφ, Ζλατίνσκι, Ντιάκοφ (89’ Εσπίνιο), Αλεξάντροφ, Μαρσελίνιο, Μίσιντζαν (92’ Στογιάνοφ Ι.), Μπέζιακ (82’ Ζουνίνιο Κισάδα)
PSV ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζόετ, Αρίας, Μπρούμα, Ρέκικ, Χέντριξ, Σχάαρς, Τοϊβόνεν, Μάχερ, Νάρσιγκ (63’ Γιόργκενσεν), Ντεπάι (81’ Μπάκαλι), Λοκάντια (75’ Τζοζεφζούν)

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου