Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Πάει Ολλανδία αποφασισμένη!

Η μεγάλη κερδισμένη της βραδιάς στον 2ο όμιλο ήταν η Τσερνόμορετς αφού εκμεταλλεύθηκε την ήττα της PSV, νίκησε 2-1 τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ταξιδεύει στο Αϊντχόφεν την τελευταία αγωνιστική για να αντιμετωπίσει την ολλανδική ομάδα στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης!
Η Ντιναμό έκανε το... λάθος να προηγηθεί με τον Μπεκιράι στο 20ο λεπτό και γνώρισε την... οργή της Τσερνόμορετς στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 78’ χάρη σε τέρμα του Αντόνοφ, μετουσιώνοντας την ανωτερότητά τους έως εκείνο το σημείο του αγώνα και παρότι τα... χρειάστηκα, κατάφεραν να ανατρέψουν πλήρως την κατάσταση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ντιντένκο να τους χαρίζει τη νίκη!
Τα πράγματα στον 2ο όμιλο είναι ξεκάθαρα, αφού η PSV συγκρούεται την τελευταία αγωνιστική με την Τσερνόμορετς στην Ολλανδία με έπαθλο τη δεύτερη θέση του γκρουπ! Η νικήτρια θα συνοδεύσει τη Λουντόγκορετς στους «32», ενώ η PSV βολεύεται και με ισοπαλία.

ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ: Μπεζοτόσνι, Ζουμπέικο, Μπέργκερ, Φοντανέλο, Κούτας (27’ Πριζόμοφ), Κόβαλτσουκ, Μπόμπκο, Ριέρα (46’ Λέο), Γκάι, Τζα Τζετζέ (74’ Ντιντένκο), Αντόνοφ
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Ζελένικα, Πίντο (46’ Αντεμί), Σιμούνοβιτς, Λι, Λίμα, Λέκο, Πάμιτς (76’ Μπρόζοβιτς), Χαλίλοβιτς (64’ Φερνάντες), Άντολιτς, Ρουκάβινα, Μπεκιράι.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου