Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Μαγεία από Σίτι, 6-0 την Τότεναμ

Άμεσα επέστρεψε στις επιτυχίες η Μάντσεστερ Σίτι μετά την ήττα της από τη Σάντερλαντ, διαλύοντας 6-0 την Τότεναμ στο «Έτιχαντ».

Το απόλυτο στο «Έτιχαντ» για έκτο παιχνίδι διατήρησε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία στο γήπεδό της βγάζει άλλη δυναμική και διέλυσε την Τότεναμ 5-0. Συνολικά εντός έδρας έχει σημειώσει 26 τέρματα σε έξι παιχνίδια.

Το ξεκίνημα, ήταν ονειρικό για τους «πολίτες» καθώς μόλις στα 14 δευτερόλεπτα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τέρμα του Χέσους Νάβας. Η συνέχεια, ήταν ανάλογη καθώς στο 34’ ο Σάντρο με αυτογκόλ έκανε το 2-0, για να κλείσει το πρώτο μέρος με το τέρμα του Αγκουέρο στο 41’ για το 3-0.

Στην επανάληψη, υπήρξε ανάλογο σκηνικό με την ομάδα του Μάνουελ Πελεγκρίνι να πετυχαίνει ακόμα δύο τέρματα. Ο Αγκουέρο στο 50’ με το δεύτερό του γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 55’ ο Νεγρέδο έκανε το 5-0 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από το δεύτερο γκολ του Νάβας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Παντιλιμόν, Ζαμπαλέτα, Κλισί, Φερναντίνιο, Ντεμικέλις, Νάστασιτς (46’ Λέσκοτ), Χέσους Νάβας, Τουρέ, Νεγρέδο, Αγκουέρο (69’ Χάβι Γκαρσία), Νασρί (77’ Μιλνερ).
ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόλκερ, Βερτόνγκεν, Παουλίνιο (61’ Ντεμπελέ), Ντοόυσον, Καμπούλ, Λένον, Σάντρο, Σολδάδο (61’ Σίγκουρντσον), Χόλτμπι (46’ Αντεμπαγιόρ), Λαμέλα.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου