Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Άνετα η Μίλαν, 3-0 τη Σέλτικ

Εύκολο βράδυ για τη Μίλαν η οποία πέρασε σαν σίφουνας 3-0 από τη Σκωτία και τη Σέλτικ για να γίνει το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μία ισοπαλία, θα είναι αρκετή για τη Μίλαν στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Άγιαξ για να βρεθεί στους «16» του Champions League. Αν ηττηθεί όμως, θα μείνει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Σέλτικ στη Σκωτία.

Ο Κακά άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Μπίρσα, δίνοντας το έναυσμα για ένα... πάρτι βγαλμένο από τα παλιά, όπως σύνηθιζε να κάνει στην πρώτη του θητεία στους «ροσονέρι». Ο Βραζιλιάνος μέσος συνέχισε να έχει τρομερή απόδοση και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως το ρόλο του σκόρερ ανέλαβαν άλλοι. Ο Ζαπάτα στο 49’ έκανε το 2-0, για να έρθει ο Μπαλοτέλι με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα να διαμορφώσει το τελικό 3-0 για τη Μίλαν.

ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Λούστιγκ, Αμπρόουζ, Φαν Ντάικ, Ιζαγκίρε, Καγιάλ (31'Λέντλεϊ), Μαλγκριού, Μπέριγκτερ, Κόμονς (65'Στόουκς), Σαμαράς, Φόρεστ (80'Ρόγκιτς).
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε (48'Νοτσερίνο), Μπονέρα, Σαπάτα, Εμανούελσον, Ντε Γιονγκ, Μοντολίβο, Μπίρσα (72'Κονστάντ), Κακά (80'Ρομπίνιο), Πόλι, Μπαλοτέλι.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου