Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ζωντανός ο Άγιαξ, 2-1 την Μπαρτσελόνα

Τεράστια εμφάνιση από τον Άγιαξ και ακόμα μεγαλύτερη νίκη με 2-1 επί της Μπαρτσελόνα για να μείνει στο κυνήγι της πρόκρισης στους «16».

Όλα για όλα θα τα παίξει ο Άγιαξ στο Μιλάνο την τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Μίλαν για να βρεθεί στους «16» του Champions League. Η ομάδα του Ντε Μπουρ πήρε μεγάλη νίκη επικρατώντας 2-1 της Μπαρτσελόνα στο «Άμστερνταμ Αρένα» και με νέα νίκη επί των «ροσονέρι» θα πάρει τη μεγάλη πρόκριση.

Ο «Αίαντας» μπήκε στο ματς με άγριες διαθέσεις και στο 19ο λεπτό μετουσίωσε την υπεροχή του σε γκολ, όταν ο Σερέρο υποδέχθηκε τη σέντρα του Φαν Ράιν και «εκτέλεσε» τον Πίντο! Ο τραυματισμός του Μπόιλεσεν -που αντικαταστάθηκε από τον Πόουλσεν- δεν άγχωσε τους παίκτες των γηπεδούχων οι οποίοι στο 42’ έφτασαν σε δεύτερο γκολ με τον Χόσεν!

Η αποβολή του Φέλτμαν στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου εξαιτίας του δολοφονικού φάουλ που έκανε στον Τσάβι, σε συνδυασμό με την εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι από τον Ισπανό χαφ τάραξε λίγο τους γηπεδούχους, ωστόσο διατήρησαν σχετικά εύκολα το προβάδισμα.

ΑΓΙΑΞ: Σίλεσεν, Φαν Ριν, Φέλτμαν, Μοϊσάντερ, Μποΐλεσεν, Σένε (50'Ντένσβιλ), Μπλιντ, Σερέρο, Χέσεν (83'Ντουάρτε), Κλάασεν, Φίσερ.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Μοντόγια, Μασεράνο, Πικέ, Πουγιόλ (68'Πατρίκ Γκαμπαρόν), Σονγκ, Τσάβι (74'Σέρχι Ρομπέρτο), Ινιέστα, Πέδρο, Φάμπρεγας, Νεϊμάρ

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου