Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Λύτρωση με Τόρες

Στους δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή και την Άρσεναλ έμεινε η Τσέλσι που πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ πανηγύρισε η Τσέλσι η οποία πήρε το μεγάλο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι επικρατώντας 2-1 για να διατηρηθεί σε επαφή με την πρώτη θέση και τους δύο βαθμούς απόσταση από την Άρσεναλ που διατηρείται στην κορυφή.

Οι «μπλε» μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν στο 33’ με τέρμα του Σούρλε. Από εκεί και πέρα οι «πολίτες» ανέβασαν ρυθμούς και ισοφάρισαν στο 49’ με τέρμα του Αγκουέρο.

Παρόλα αυτά, την τελευταία λέξη είπε ο Φερνάντο Τόρες ο οποίος στο 90’ ήταν αυτός που έκρινε και το παιχνίδι διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

TΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Κόουλ, Ραμίρες, Λάμπαρντ (66' Μίκελ), Αζάρ (84' Ετό'ο), Όσκαρ, Σίρλε (66' Γουίλιαν), Τόρες
ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Ντεμικέλις, Νάστασιτς, Κλισί, Γκαρθία (80' Κολάροφ), Φερναντίνιο, Νασρί (70' Νάβας), Γιαγιά Τουρέ, Σίλβα, Αγκουέρο (87' Νεγρέδο)

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου