Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Από τη βούλα με Ιγκουαΐν

Την απόστασή της από την κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος μείωσε η Νάπολι που επιβλήθηκε 2-0 της Τορίνο στο «Σαν Πάολο».

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Νάπολι στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την Τορίνο επικρατώντας 2-0 στο «Σαν Πάολο» για να μειώσει την απόστασή της από την πρώτη θέση και τη Ρόμα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «παρτενοπέι» ήταν ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 13’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, για να σημειώσει και το δεύτερο γκολ της ομάδας του με τον ίδιο τρόπο στο 32’.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να μειώσουν και να μπουν στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος, ενώ τελείωσαν και το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπασά στο 87’.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μάτζιο, Φερνάντεζ, Αλμπιόλ, Αρμέρο, Ινλέρ, Τζεμαϊλί, Μέρτενς (75’ Πάντεφ), Χάμσικ (80’ Ζαπάτα), Ινσίνιε, Ιγκουαΐν (67’ Χοσέ Καγιεχόν).
ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Νταρμιάν, Γκλικ, Μορέτι, Ντ’ Αμπρόσιο (62’ Μακσίμοβιτς), Γκάτσι (46’ Μπασά), Βίβες, Μπελόμο, Μασιέλο, Σέρτσι (46’ Μεγκιορίνι), Μπαρέτο.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου