Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Μακροχώρι – Χαλκίδα 3-2

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Ένωσης Αποστόλου Παύλου, με τη Χαλκίδα να παλεύει το ματς αλλά να πληρώνει τις αποβολές και την κακή αμυντική της λειτουργία.

Η ομάδα της Εύβοιας έμεινε με δέκα παίκτες στο 31’ λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Γκαράνη, όμως, δέκα λεπτά αργότερα πήρε προβάδισμα με τον Γκιόκα. Ο «κανονιέρης» του Μακροχωρίου, Δημήτρης Καφές, έφερε το ματς στα ίσα στο 50’ και στο 61’ ο Σαρηγιαννίδης έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η πλάστιγγα έδειξε να γέρνει οριστικά προς το Μακροχώρι με το γκολ του Ηλιάδη στο 75’ αλλά η Χαλκίδα μείωσε στο 88’ με τον Κιάφα. Στο 93’ ωστόσο αποβλήθηκε και ο Μπαλαμπάνης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τους Ευβοιώτες, με αποτέλεσμα να τελειώσουν όλα. Με δέκα τέλειωσαν και οι νικητές το ματς, καθώς στο 95’ ο Αργυρόπουλος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ (Λεωνίδας Μπίλλης): Σταματέλος, Συμεωνίδης, Τριανταφυλλίδης (46’ Ποζίδης), Τζεϊρανίδης, Σαρηγιαννίδης, Γεωργίου (84’ Βούλγαρης), Ελευθεριάδης (46’Βούλγαρης),Πιέτρα, Καφές, Τσακαλίδης Τ., Ηλιάδης Α.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Ντουμάνης, Πέτσης (63’ Ταυταρίδης), Μπαλαμπάνης, Καραμπάς, Γκαράνης, Ευσταθίου, Βαλκάνος, Ναουμίδης, Γκιόκας (63’ Κιάφα), Κάρος, Τσατσαρώνης.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου