Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Πάρτι στη «Φέλτινς Αρένα» για Ντόρτμουντ, 3-1 τη Σάλκε

Μεγάλη εμφάνιση από τη Ντόρτμουντ στη «Φέλτινς Αρένα» όπου επικράτησε 3-1 της Σάλκε για να διατηρηθεί στο κυνήγι της Μπάγερν Μονάχου.

Αφεντικό της κοιλάδας του Ρουρ η Ντόρτμουντ η οποία πέρασε σαν σίφουνας από το «Φέλτινς Αρένα» επικρατώντας με σχετικά άνετο τρόπο 3-1 της Σάλκε για να παραμείνει στη δεύτερη θέση και ένα βαθμό μακριά από την Μπάγερν Μονάχου η οποία την ίδια ώρα επικρατούσε 3-2 της Χέρτα.

Ο Αουμπαμεγιάνγκ στο 14’ μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Από εκεί και πέρα οι «κιτρινόμαυροι» είχαν και άλλες χαμένες ευκαιρίες με τη Σάλκε να κερδίζει πέναλτι και τον Μπόατενγκ να αστοχεί.

Στο 51’ ο Σαχίν με εξαιρετικό μακρινό σουτ, έκανε το 2-0 για την ομάδα του «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι. Στο 64’ ο Μάιερ λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έβαλε ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του κάνοντας το 2-1.

Παρόλα αυτά, στο 74’ όλα τελείωσαν όταν ο Μπλατζικόφσκι στη πρώτη του επαφή με την μπάλα, έκανε το τελικό 3-1 για να δώσει τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

ΣΑΛΚΕ: Χίλντενμπραντ, Ούτσιντα, Χιέβεντες, Ματίπ, Κολάσινακ (76΄Τζόουνς), Νόισταντερ, Αογκό, Ντράξλερ, Μπόατενγκ (82’ Κλέμενς), Φουκς (61’ Μάιερ), Σαλάι.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντερφελερ, Γκρόσγκροϊτς, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ (46’ Ντουρμ), Μπέντερ, Σαχίν, Αουμπαμεγιάνγκ (71’ Μπλατζικόφσκι), Μκιταριάν, Ρόις (89’ Χόφμαν), Λεβαντόφσκι.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου