Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Κόρινθος - Αχαϊκή 2-0

Στις νίκες επέστρεψε η Κόρινθος απέναντι στην Αχαϊκή παρά το αριθμητικό μειονέκτημα με το οποίο αγωνίστηκε από το 33ο λεπτό.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του γκολκίπερ Αρχοντάκη, αλλά αυτό δεν της έκοψε τον δρόμο για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Στο 25’ ο Καρβούνης είχε ανοίξει το σκορ με όμορφο διαγώνιο σουτ. Μετά την αποβολή παραχώρησε τη θέση του στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Κόντη.

Η Αχαϊκή προσπάθησε να αντιδράσει και πίεσε, αλλά έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο 63’ όταν ο Μπουρδανιώτης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 69’ ο Κερμενίδης μετά από ωραία προσπάθεια έγραψε το 2-0 μέσα σε πανδαιμόνιο, ενώ η «Μπάρτσα» θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο ένα τέρμα στο 80’, όμως η κεφαλιά του Καφαντάρη σταμάτησε στο δοκάρι του Δρακόπουλου.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Αρχοντάκης, Κουλός, Φίλης, Τσορμπατζίδης, Ντερτιλής, Σπυρόπουλος, Λούβρης (43' λ.τρ. Καφαντάρης), Τσίτσι, Γκεοργκίεφ (87' Μπούκης), Κερμενίδης, Καρβούνης (33' Κόντης)

ΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Ζερδεβάς): Δρακόπουλος, Ντάζος (70' Πετρόπουλος), Νιάρρος, Λαμπρόπουλος, Διακάτος, Μπουρδανιώτης, Αγγελόπουλος, Μπεκίρης (33' Ζαμίκος), Αποσκίτης, Δημητρακόπουλος, Σπανός (56' Πρίφτης)

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου