Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΟ Κοσμίου-Άρης Ακροποτάμου 0-1

Άμεσα ξεπέρασε τη βαριά ήττα στο Λάκκωμα ο Άρης Ακροποτάμου, καθώς επικράτησε 1-0 του ΠΑΟ Κοσμίου στην Κομοτηνή, με τους γηπεδούχους να παραμένουν χωρίς νίκη.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, αν και ο καιρός ήταν ιδανικός για ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟ Κοσμίου άγγιξε το γκολ στο 22’, όταν ο Μουστάκας εκτέλεσε το κόρνερ, αλλά η κεφαλιά Παναγιώτου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Καβάλας ανέβασε την απόδοσή της και στο 55’ από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων ο Δούμπλατζης έκανε το σουτ, αλλά ο Πουλακίδας απέκρουσε σωτήρια. Στο 62’ όμως από σέντρα του Σακόπουλου ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1, πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ. Στο 78’ ο Άρης Ακροποτάμου έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν ο Αποστολίδης πλάσαρε, αλλά ο Πουλακίδας απέκρουσε και πάλι.

ΠΑΟ Κοσμίου (Αϊβάζης): Πουλακίδας, Βαλσάμης, Καπετάνος (59’ Μόσχος), Ζούλης, Παναγιώτου, Γεμενετζής (46’ Φωτιάδης), Μουστάκας, Αθανασίου, Σταύρου, Λυκούδης, Βασιλακάκης (66’ Λαζίδης)

Άρης Ακροποτάμου (Καραμπετάκης): Χατζηνικολής, Φίλων, Δρούζας, Τσέπα, Σεφερίδης, Σολακίδης (46’ Κουμπαντζής), Σακκόπουλος, Καραγιαννίδης, Δούμπλατζης (73’ Σάσος), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης (85’ Κωνσταντινίδης)

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου