Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Θύελλα η Κόρινθος

Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη πέτυχε τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας,εν αντιθέσει με αυτή του Νίκου Κακαλέτρη που για δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε και πάλι μέσα στην έδρα της.

Στα του αγώνα οι «μελανόλευκοι» μπήκαν δυνατά στον αγώνα και στο 8΄ προηγήθηκαν στο σκορ χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Αθανασόπουλος, έπειτα από κάθετη μπαλιά του Καραχάλιου και πλασέ.Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν υπέρ τους την ψυχολογία έπειτα από το τέρμα που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 23΄.

Ο Κερμενίδης πάσαρε στον Γκεοργκίεφ και ο τελευταίος εκμεταλλευόμενος την αδράνεις της άμυνας των Μεσσήνιων και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κολοβούρη.

Μετά το τέρμα της ισοφάρισης η «Μπάρτσα» ήταν εκείνη που έφτασε κοντά στην επίτευξη και του δεύτερου τέρματος στο 27΄, με το σουτ του Καφαντάρη να απομακρύνει δύσκολα ο γκολκίπερ των γηπεδούχων στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους.

Η ομάδα του Ισθμού ήταν αυτή που αιφνιδιάσε στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης και πέρασε μπροστά στο σκορ, χάρη σε τέρμα του Καφαντάρη.

Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε την ομάδα της Καλαμάτας να κυνηγήσει το τέρμα της ισοφάρισης, με αποτέλεσμα να αφήσει ελεύθερους χώρους τους οποίους η ομάδα της Κορίνθου προσπάθησε να εκμεταλλευτεί με αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές στο 60΄ θα μπορούσε να έχει πετύχει το 1-3 ο Μπελεβέντης όμως έκοψε τελευταία στιγμή τον Γκεοργκίεφ.

Τέσσερα λεπτά μετά το συγκρότημα του Νίκου Κακαλέτρη έχασε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν μετά από σέντρα που έκανε ο Καλαντζής από τα αριστερά ο Αθανασόπουλος με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Αρχοντάκη στην τελευταία αξιόλογη ευκαιρία του αγώνα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ): Κολοβούρης, Τσόπελας, Τριανταφυλλάκης, Καντούτσης, Αλιού, Τσιμικλής, Καραχάλιος, Αθανασόπουλος, Καλαντζής, Πούτσης.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΓΚΑΦΙΝΗΣ): Αρχοντάκης, Ντερτιλής, Φίλης, Λούβρης, Τσομπαρτσίδης, Σπυρόπουλος, Μανιάτης, Τσίτσι, Καφαντάρης, Κερμενίδης, Γκεοργκίεφ.

Πηγή:http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου