Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Δύσκολα η ΑΕΚ, 2-1 τη Θύελλα Ραφήνας

Τις νίκες της διπλασίασε η ΑΕΚ στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής επικρατώντας 2-1 της Θύελλας Ραφήνας μπροστά σε 20.000 κόσμο, χωρίς όμως να ικανοποιήσει με την εμφάνισή της.

Η άνοδος, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη για την ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, καθώς είναι σίγουρο πως βρίσκεται αρκετά επίπεδα παραπάνω από τις υπόλοιπες ομάδες της Γ’ Εθνικής. Το ζητούμενο για την Ένωση όμως, είναι να παρουσιάζει και θεαματικό ποδόσφαιρο στον ταλαιπωρημένο κόσμο της για να βρει ένα παραπάνω νόημα στη φετινή σεζόν.

Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, μπορεί να μην έχει αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ωστόσο με το ποδόσφαιρο που παίζει δεν μπορεί να πει κάποιος πως εντυπωσιάζει κιόλας.

Απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας, ο κόσμος έκανε το καθήκον του και βρέθηκε περισσότερος από 20.000 στο ΟΑΚΑ, χωρίς όμως να φύγει και ικανοποιημένος μετά την αγχωτική νίκη με 2-1.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν 24 τελικές έναντι μόλις δύο των αντιπάλων, ωστόσο η επιπολαιότητα στην τελική ενέργεια και η αλαζονεία πολλές φορές δεν της επέτρεψαν να πάρει μία άνετη νίκη.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι με τον Ανάκογλου να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους» άνοιξε ο Ντακόλ με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού με κεφαλιά.

Στην επανάληψη για ακόμα μία φορά η Ένωση είχε τον έλεγχο, αλλά δυσκολευόταν αρκετά στο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 59’ μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα της Θύελλας ο Πλατέλλας με το δεύτερό του τέρμα στο πρωτάθλημα έκανε το 2-0.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με εξαιρετικό πλασέ του Ραμπαβήλα και να ακολουθεί ένα αγχωτικό τέταρτο για την Ένωση, χωρίς όμως να απειληθεί σοβαρά από την αντίπαλό της.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου