Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Χάλια… μπλε η Μπάγερν Μονάχου

Για ακόμα μία φορά η Μπάγερν Μονάχου έκανε μέτρια εμφάνιση στην Μπουντεσλίγκα για να μείνει αυτή τη φορά στο ισόπαλο 1-1 με τη Φράιμπουργκ εκτός έδρας.

Έμοιαζε… θέμα χρόνου για την Μπάγερν Μονάχου να πληρώσει τις κακές της εμφανίσεις στο γερμανικό πρωτάθλημα. Μπορεί στα πρώτα της τρία παιχνίδια να είχε πάρει τη νίκη, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είχε ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις της.

Για την 4η αγωνιστική, έχασε τους πρώτους της βαθμούς, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με την Φράιμπουργκ εκτός έδρας σε μία αναμέτρηση που δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Οι Βαυαροί, είχαν ανούσια υπεροχή στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν στο 33’ με τέρμα του Σατσίρι.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα διατήρησε χαμηλούς ρυθμούς, δείχνοντας να έχει πιστέψει πως η νίκη είναι δική της. Αρχικά, στο 62’ ο Χόφλερ είχε δοκάρι προειδοποιώντας τον Μάνουελ Νόιερ, ωστόσο στο 86΄δεν λάθεψε όταν από πολύ κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-1, κόβοντας δύο σημαντικούς βαθμούς από τους πρωταθλητές στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην κορυφή.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Σοργκ, Ντιανιέ, Γκίντερ, Γκάντερ, Σούστερ (61’ Χόφλερ), Φερνάντες, Σμιντ, Λαπρεβότε (60’ Κερκ), Γκουεντέ (75΄ Χάνκε), Φράις.
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ραφίνια, Φαν Μπούιτεν, Ντάντε, Κοντέντο, Σβαϊνστάιγκερ (79’ Ριμπερί), Μίλερ, Γκέτσε (62’ Λαμ), Κρόος, Σατσίρι, Πιζάρο (88’ Μάντζουκιτς).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου