Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Μπήκε φουριόζα η Νάπολι

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο ιταλικό πρωτάθλημα η Νάπολι έκανε εκπληκτική εμφάνιση, επικρατώντας αυτή τη φορά 4-2 της Κιέβο εκτός έδρας.

Την κακή παράδοση των τελευταίων ετών κατάφερε να σπάσει η Νάπολι στην έδρα της Κιέβο. Ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες στο «Μπεντεγκόντι» πέρασε νικηφόρα 4-2 κάνοντας το απόλυτο στα πρώτα της δύο παιχνίδια.

Στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης ο Χάμσικ άνοιξε το σκορ για τους «παρτενοπέι» για να έρθει η γρήγορη απάντηση από τους γηπεδούχους, καθώς στο 24’ ο Παλόσκι έφερε το ματς στα ίσια. Στο 27’ ο Καγιεχόν με το δεύτερό του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Για ακόμα μία φορά όμως, ο Παλόσκι (40’) είχε την απάντηση για το 2-2.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να καθαρίσουν την αναμέτρηση. Αρχικά, ο Χάμσικ στο 64’ έκανε το 3-2 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Ιγκουαΐν στο 70’.

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Σάρντο, Παπ, Σέζαρ, Ντραμέ, Χετεμάι, Ραντοβάνοβιτς (82’ Ιμπρότα), Ριγκόνι, Σέστου (69’ Ακόστι), Τιρό (75’ Πελισιέ), Παλόσκι.
ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μάτζιο, Αλμπιόλ, Μπρίτος, Ζουνίγκα, Μπεχράμι (65’ Τζεμαϊλί), Ινλέρ, Καγιεχόν, Χάμσικ (74’ Πάντεφ), Ινσίνιε, Ιγκουαΐν (84’ Αρμέρο).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου