Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Πάρτι για Ρεάλ Μαδρίτης

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει χατ-τρικ η Ρεάλ Μαδρίτης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα επικρατώντας 5-1 της Σοσιεδάδ.

Τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις και το επιθετικό κρεσέντο συνέχισε η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία φιλοξενώντας τη Σοσιεδάδ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τη φιλοδώρησε με πέντε τέρματα για να επικρατήσει 5-1.

Από τους πρωταγωνιστές για ακόμα μία φορά, ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο που πέτυχε χατ-τρικ. Στο 12’ ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Μπενζεμά στο 18’ να κάνει το 2-0. Ο Ρονάλντο στο 26’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το ημίχρονο, έκλεισε με ακόμα ένα τέρμα για τους Μαδριλένους με τον Κεντίρα να κάνει το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι, μείωσαν στο 61’ με τέρμα του Γκρίτσμαν για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Ρονάλντο στο 76’ που ολοκλήρωσε το χατ-τρικ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ντιέγκο Λόπεθ, Καρβαλιάλ, Βαράν, Πέπε, Αρμπελόα, Κεντίρα (77’ Ίθκο), Τσάμπι Αλόνσο (70’ Ιγιαραμέντι), Μπέιλ, Μόντριτς, Ρονάλντο, Μπενζεμά (82’ Μοράτα).
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνεθ (59’ Ανσοτέγκι), Μίκελ Γκονζάλεζ, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Χοσέ Άνχελ, Ελουστόνδο (46’ Ζουρουτούζα), Μπεργκάρα, Βέλα, Πριέτο, Γκρίτσμαν, Σεφέροβιτς (46’ Ντε λα Μπέγια).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου