Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Γλίτωσε στο τέλος η Στόουκ

Την ισοπαλία με 3-3 απέσπασε η Στόουκ από το «Λίμπερτι» απέναντι στη Σουόνσι ισοφαρίζοντας στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο ισόπαλο 3-3 έμειναν Σουόνσι και Στόουκ στο «Λίμπερτι» σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι για… γερά νεύρα. Οι «πότερς» μπήκαν πολύ ξαλά στον αγωνιστικό χώρο και πήγαν στο ημίχρονο με προβάδισμα δύο τερμάτων.

Ο Γουόλτερς στο 8’ άνοιξε το σκορ με τον Άιρλαντ στο 24’ να κάνει το 2-0. Στην επανάληψη οι «κύκνοι» κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή. Ο Μπονί στο 56’ μείωσε σε 2-1 για να έρθει η ισοφάριση από τον Ντάιερ στο 74’. Ο Μπονί με το δεύτερό του τέρμα στο 86’ έκανε το 3-2. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άνταμ.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Τρίμελ, Ράνχελ, Τσίκο, Γουίλιαμς, Ντέιβις, Μπρίτον, Ντε Γκουσμάν (71' Σέλβι), Ποθουέλο (90' Κάνιας), Λαμά (55' Ντάιερ), Ράούτλετζ, Μπονί
ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Χουτ, Πίετερς, Γουόλτερς, Ενζόνζι, Άιρλαντ (72' Γουίλσον), Παλάσιος (72' Άνταμ), Αρναούτοβιτς (55' Εθέριντγκτον), Κράουτς

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου