Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Τριγλία Ραφήνας – Πανναξιακός 0 – 0

Την νίκη ήθελε η ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας, αλλά δεν στάθηκε τυχερή καθώς ο Παναξιακός με σωστή αμυντική τακτική κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 5’ έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με τον Βούλγαρη, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Φιλιπόπουλου. Στην συνέχεια η ομάδα της Ραφήνας ισορρόπησε το παιχνίδι, δημιούργησε φάσεις αλλά δεν κατάφερε κάτι το αξιόλογο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά, πίεσαν τον Πανναξιακό, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Γεωργούση αλλά δεν ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ και να πάρουν την νίκη.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς και τις εντυπώσεις σε ένα πολύ καλό παιχνίδι από πλευρά ποιότητας.

Τριγλία Ραφήνας: (Παπακωστούλης), Φιλιππόπουλος, Στρούμπουλος, Τόσκας, Σβάρνας, Τσιτοφώτος, Σκαφίδας (61’ Βουλωμένος), Ραμο, Γκίκας, Σταμπέλος, Μουλάκης (66’ Φελέκης), Ζέκιο

Πανναξιακός: (Βλαστός), Γεωργούσης, Κατσάνης, Τσαρτσάρας, Ανδρεόπουλος, Βάσος (93’ Σάντα), Ανδριανούτσος, Καρούσης, Μεσημέρης, Ντούκα, Παπασταθόπουλος (66’ Μπανακάκης), Βούλγαρης (81’ Μποδώνιας)

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου