Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Αγγλικό σκορ στο Αιγίνιο, 3-3 με τον Τύρναβο

Λάμψη από Premier League χάρισαν στη Football League την Κυριακή Αιγινιακός και Τύρναβος που έμειναν στο 3-3.

Σε ένα χορταστικό ματς από γκολ και φάσεις υπήρξαν αρκετές εναλλαγές στο σκορ όμως στο τέλος οι δυο ομάδες βολεύτηκαν με τον έναν βαθμό που πήραν. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και πήραν το προβάδισμα στο 21' με κοντινή προβολή του Πέντα. Στο 32' ο Κιβρακίδης με πλασέ στην κίνηση πέτυχε το 2-0 για την ομάδα. Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν.

Αρχικά μείωσαν σε 2-1 με τον Φελίπε Ντε Πάουλα ο οποίος μετά από σουτ του Κουρτεσιώτη, έβαλε το πόδι στην πορεία της μπάλας στέλνοντας την στην ετσία του Τόλιου. Στο 74' ο Τυρναβος ισοφάρισε σε 2-2 με πλασέ του Τέλλου. Ο Αιγινιακός όμως δεν πτοήθηκε. Αν και στο 64', έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δήμου πήρε πάλι το προβάδισμα με κεφαλιά του Φαμπίνιο. Στο 87΄όμως ο Κουρτεστιώτης, διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Πετκάκης (60' Μιλόσκοβιτς, 67' Χατζής), Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Δήμου, Φερνάντες, Μιτρόφ (54' Δεμιρτζόγλου), Φαμπίνιο, Πέντα, Κιβρακίδης, Σίκιμιτς.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Καραναστάσης, Σκούπρας, Τέλλος, Σαχινίδης, Ντατίδης (67' Καραγιάννης), Ροντρίγκο, Κουρτεσιώτης, Τσούκαλος (46' Γεωργίου), Αντρέ, Φελίπε Ντε Πάουλα (75' Πούτας).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου