Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκίνημα με το αριστερό για την Καλαμάτα

Το συγκρότημα του Νίκου Κακαλέτρη παρότι ξεκίνησε μουδιασμένα το ματς από το 15΄ κι έπειτα ανέβασε την αποδοσή της και στο 18΄ δημιούργησε την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία της με το σουτ του Καλαντζή να περνά έξω από τα δοκάρια του Θωμά.

Στο 24΄ οι «μελανόλευκοι» έχασαν την δεύτερη καλή τους ευκαιρία στο παιχνίδι όταν μετά από ατομική ενέργεια του Αθανασόπουλου η μπάλα έφτασε στο Ρήγα που από καλή θέση σούταρε άουτ.

Η επιθετική πρωτοβουλία της «Μαύρης Θύελλας» συνεχίστηκε και στο 26΄ όταν ο Τσόπελας στην τελευταία φαση του πρώτου μέρους σέντραρε ο Καλαντζής όμως δεν πρόλαβε να μπει στην φάση.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα μέχρι το 60΄ όπως ήταν φυσικό έπεσε. Στο 61΄ ο Τριανταφυλλάκης σέντραρε, ο Αθανασόπουλος έπιασε την κεφαλιά τερματοφύλακας όμως των φιλοξενούμενων Θωμάς μπλόκαρε.

Η πίεση από πλευράς γηπεδούχων που όσο περνούσε η ώρα γινόταν μεγαλύτερη, προκειμένου να πετύχουν το γκολ με το οποίο θα έλυναν το γόρδιο δεσμό γινόταν όλο και μεγάλυτερη κάτι που είχε ως αποτέλσμα στο εξάλπετο 68΄ -74΄ η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη να δημιουργήσει και να χάσει ακόμα δύο ευκαιρίες.

Αρχικά στο 68΄ όταν σου του Καραχάλιου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της ομάδας της Ηλείας και εν συνεχεία στο 74΄ με τον Καραχάλιο να σεντράρει, τον Καλογερόπουλο να φήνει την μπάλα για τον Αθανασόπουλο το σουτ του όμως μπλόκαρε ο Θωμάς.

Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι μέχρι τότε το κατάφεραν οι «πράσινοι» στο 79΄ όταν μετά από λάθος του Σκαρλάτου ο Ντεντόπουλο με σουτ διμόρφωσε το τελικό 0-1 για λγαριασμό της «Μπάρτσα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ(Νίκος Κακαλέτρης): Κολοβούρης, Τσολπελας, Τριανταφυλλάκης, Σκαρλάτος, Καντούτσης, Τσιμικλής, Καραχάλιος, Αθανασόπουλος, Καλαντζής, Ρήγας, Πούτσης

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ανδρέας Ζήκος): Θωμάς, Πολίτης, Καραχάλιος, Βραχνής, Τσολόπουλος, Τσουκασάς, Πολίτης, Ανδριτσόπουυλος, Ντεντόπουλος, Νάτσης, Παναγόπουλος.

Πηγή:http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου