Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκίνημα με νίκη για τον Πανσερραϊκό

Παρά το γεγονός ότι τα «λιοντάρια» αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές στη συνθεσή τους κατάφεραν με τον Δημήτρη Μπονέρη να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα της ομάδας της Καβάλας η οποία περιοριστήκε σε παθητικό ρόλο μιας και ο Μαχαιρούδης ήταν απομονωμένος στην επίθεση.

Καλύτερες ευκαιρίες των «λιονταριών» στο πρώτο μέρος ήταν το σουτ του Κωνσταντινίδη που έδιωξε στο 4΄ με τά πόδια ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και η ατομική προσπάθεια του και το σουτ του στο 35΄ με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του συλλόγου της Χρυσούπολης.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 47΄ ο Κωνσταντινίδης που μετά από σέντρα του Μπονέρη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αϊβαζίδη.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τέλος του αγώνα ο ρυθμός έπεσε ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ευκαιρίες προκειμένου να κλειδώσουν τη νίκη κάτι που τελικά δεν έγινε.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Τοπαλίδης, Γαλακτερός, Τσαούσης, Γκάγκας, Κατσαβάκης, Ρούμπος, Τσιμίκας Στ(46΄ Τσιμίκας Κ), Μπονέρης, Γιαννόπουλος(69΄ Δαγκούλης), Γεωργιάδης Σ(46΄ Κράββαρης), Κωνσταντινίδης

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Θάνος Χατζηαθανασίου): Αϊβαζίδης, Γαμβρέλης, Αϊβάζογλου, Ελευθεριάδης, Παυλακάκης, Μπανούκος(87΄ Ματσκανίδης), Τσομπανόπουλος(83΄ Τσακώνας), Τσέκος, Μαχαιρούδης, Πεχλιβανίδης(69΄ Καμπουρίδης), Σαρηγιαννίδης

Πηγή:http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου