Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Λάρισα: Εβαλε... πέμπτη και τρέχει

Πέντε... κλάσεις ανώτερη ήταν η ΑΕΛ στην πρεμιέρα της στη Γ' Εθνιή (2ος όμιλος) με αντίπαλο την Πρέβεζα και τη συνέτριψε με 5-0, κάνοντας το ιδανικό ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Πρέβεζας παρατάχθηκε στο γήπεδο δίχως να συμπληρώνει 18άδα, παρ' όλα αυτά κατόρθωσε να αντέξει για ένα 45λεπτο και να πάει με το 0-0 στα αποδυτήρια. Ομως το δεύτερο ημίχρονο ανήκε εξ ολοκλήρου στους βυσσινί που έκαναν ό,τι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γκούρτσας άλλαξε την εικόνα ως προς το τελείωμα των φάσεων και η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα της επανάληψης καθώς στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έδωσε τη δυνατότητα στον Μπλέντι να γράψει το 1-0, ο οποίος πέτυχε και δεύτερο γκολ, ενώ Ρούσης, Στεφανίδης και Γκούρτσας βρήκαν δίχτυα και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Λάρισας, στέλνοντας το δείκτη του σκορ στο τελικό 5-0.

ΑΕΛ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Σικαλιάς, Καρανίκας (62’ Αραμπατζής), Μήτσης, Σιάκκας, Κυριακίδης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας, Ρούσσης, Στεφανίδης, Πατινιώτης, Μπλέντι (71’ Τζουμάκης)

ΠΡΕΒΕΖΑ (Παναγιωτίδης): Πανούσης, Λαζαρίδης (61’ Χουλιάρας), Νίκου (69’ Σκαμνέλος), Μάρκος, Δήμας Χρήστος, Δήμας Θωμάς (82’ Ζήσης), Καταπόδης, Μπάτσος, Σιδέρης, Ντέτσικας, Δημουλιάς.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου