Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Πάρτι της Σίτι, 4-1 τη Γιουνάιτεντ

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Σίτι η οποία διέλυσε τη Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης με το εμφατικό 4-1!

Από τα πιο σημαντικά ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι αυτό ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εντός αγωνιστικού χώρου όμως οι «πολίτες» πήραν μία νίκη στο… ρελαντί διαλύοντας την αντίπαλό τους με το χαλαρό 4-1 για να την αφήσουν ακόμα περισσότερο πίσω στη «μάχη» της κορυφής.

Η ομάδα του Μάνουελ Πελεγκρίνι μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο και στο 16’ άνοιξε το σκορ με τέρμα του Αγκουέρο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Τουρέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν εφιαλτικό για τους φιλοξενούμενους καθώς η Σίτι έφτασε γρήγορα και σε ακόμα δύο γκολ.

Ο Αγκουέρο στο 47’ έκανε το 3-0 για να ολοκληρωθεί το πάρτι στο 50’ με τέρμα του Νασρί. Οι «κόκκινοι διάβολοι» απλά μείωσαν με τέρμα του Ρούνεϊ στο 87’ για το τελικό 4-1.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Κολάροφ, Νάστασιτς, Νασρί, Νάβας (71’ Μίλνερ), Φερναντίνιο, Τουρέ, Νεγρέδο (75’ Τζέκο), Αγκουέρο (86’ Γκαρσία).
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Εβρά, Φέρντιναντ, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Ρούνεϊ, Κάρικ, Γιανγκ (52’ Κλέβερλι), Βαλέντσια, Φελαϊνί, Γουέλμπεκ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου