Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Λύτρωση για την Ίντερ!

Το απόλυτο έκανε η Ίντερ με τον Στέφαν Γιόβετιτς να σημειώνει και τα δύο γκολ της ομάδας του στη νίκη με 2-1 επί της Κάρπι!
Δυναμικό είναι το ξεκίνημα της Ίντερ στο πρωτάθλημα η οποία για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική επικράτησε με γκολ στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας. Πρωταγωνιστής ξανά ο Γιόβετιτς που σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Στο 31΄ άνοιξε το σκορ με τους νεοφώτιστους να ισοφαρίζουν στο 81’ σε 1-1 με τον Ντι Γκαούντιο. Παρόλα αυτά στο 89’ ο Γιόβετιτς από το σημείο του πέναλτι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.
Απίστευτο ματς από την Κιέβο που διέλυσε 4-0 τη Λάτσιο! Ο Μεγκιορίνι στο 12’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Παλόσκι στο 30’ να κάνει το 20. Στο 45’ ο Μπίρσα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Παλόσκι στο 68’.
Εντυπωσιακό παιχνίδι ανάμεσα σε Νάπολι και Σαμπντόρια με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2. Ο Ιγκουαΐν στο 9’ άνοιξε το σκορ και ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 39’ έκανε το 2-0. Η αντίδραση ήρθε στο δεύτερο μέρος από τον Έντερ που με δύο γκολ (57’, 59’) έκανε το 2-2.
Μεγάλο παιχνίδι από την Τορίνο που επιβλήθηκε 3-1 της Φιορεντίνα εντός έδρας. Ο Αλόνσο στο 10’ έδωσε προβάδισμα στους «βιόλα» για να γίνει το 1-1 από τον Μορέτι στο 68’. Ένα λεπτό αργότερα ο Κουαλιαρέλα έκανε το 2-1 και ο Μπασέλι στο 77’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Σπουδαίο διπλό για την Παλέρμο στην έδρα της Ουντινέζε με 1-0. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημειώθηκε από τον Ριγκόνι στο 8’. Σημαντική νίκη και για την Τζένοα με 2-0 επί της Βερόνα. Ο Παβολέτι στο 57΄ άνοιξε το σκορ και ο Γκάκπε στο 76’ έκανε το τελικό 2-0.
Τέλος η Αταλάντα επιβλήθηκε 2-0 της Φροζινόνε. Ο Στεντάρντο στο 21’ έκανε το 1-0 και ο Γκόμεζ στο 69’ έκλεισε τη νίκη για την ομάδα του.

Πηγή: http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου