Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Κλαμπ Μπριζ - Μάντσεστερ Γ. 0-4: Πάρτι στο Μπριζ!

Φύλλο και φτερό έκανε την Κλαμπ Μπριζ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, διαλύοντάς τη 4-0 με τον Γουέιν Ρούνεϊ να πετυχαίνει χατ-τρικ και προκρίθηκε πανηγυρικά στους ομίλους του Champions League
Από το πρώτο ματς στο «Ολντ Τράφορντ» είχε φανεί ότι η Κλαμπ Μπριζ δεν έχει τη δυνατότητα να αντισταθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό επιβεβαιώθηκε και την Τετάρτη το βράδυ στο Βέλγιο όπου η ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ έκανε... πάρτι πρόκρισης, καθώς διέλυσε 4-0 τη βελγική ομάδα και «σφράγισε» με εμφατικό τρόπο το εισιτήριο των ομίλων.
Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Γουέιν Ρούνεϊ με τον Άγγλο επιθετικό να απαντά στους επικριτές του που ανέφεραν πως έχει χάσει την αίσθηση του γκολ, πετυχαίνοντας χατ-τρικ! Στο 20ο λεπτό από ασίστ του Μέμφις Ντεπάι έκανε το 1-0 και αυτό ήταν μόνο η αρχή.
Ο Ρούνεϊ έκανε το 2-0 στο 49’ και ολοκλήρωσε την... παράστασή του στο 57ο λεπτό, πριν ο Άνδερ Ερέρα στο 63’ διαμορφώσει το τελικό 4-0! Η Γιουνάιτεντ προκρίθηκε με συνολικό σκορ 7-1 και επιστρέφει στους ομίλους του Champions League έπειτα από έναν χρόνο απουσίας!
 
 
Πηγή: http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου