Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα 0-2

Το προβάδισμά της απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης κράτησε η Μπαρτσελόνα η οποία πέρασε νικηφόρα 2-0 από την έδρα της Εσπανιόλ και το «Κορνέγια ελ Πρατ».

Ένα καλό μισάωρο, αποδείχθηκε αρκετό για την Μπαρτσελόνα έτσι ώστε να κάμψει την αντίσταση της Εσπανιόλ και να πάρει τη νίκη με 2-0, κρατώντας έτσι το προβάδισμά της απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ξεκίνημα ήταν ονειρικό για τους «μπλαουγκράνα» καθώς άνοιξαν το σκορ στο 17’ με τέρμα του Νεϊμάρ. Οι Καταλανοί έφτασαν γρήγορα και σε δεύτερο τέρμα, όταν ο Μέσι στο 25’ έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς από το 54’ ο Ζόρντι Άλμπα αποβλήθηκε για διαμαρτυρία. Ακόμα και έτσι όμως, η Μπαρτσελονα δεν απειλήθηκε από την αντίπαλό της και πήρε με άνετο τρόπο τη νίκη.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και η Εσπανιόλ έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Μορένο καθώς έβρισε τον διαιτητή και δέχτηκε δύο κίτρινες στην ίδια φάση.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Αρμπίγια, Γκονζάλεζ, Μορένο, Ντουάρτε, Άμπραχαμ (61’ Σεβίγια), Κάνιας, Βάσκεθ, Σέρχιο Γκαρσία, Άλβαρεζ (74’ Μοντάνιες), Καϊσέδο (70’ Στουάνι).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Ζόρντι Άλμπα, Ραφίνια (64’ Ματιέ), Μπουσκέτς, Ινιέστα (88’ Τσάβι), Μέσι, Σουάρεζ (80’ Ράκιτιτς), Νεϊμάρ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου