Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου 0-1

Δυσκολεύει το έργο της Ντόρτμουντ για έξοδο στην Ευρώπη, καθώς ηττήθηκε 1-0 από την Μπάγερν Μονάχου στο μεγάλο ντέρμπι με τον Λεβαντόφσκι να είναι ο «χρυσός» σκόρερ.

Την απόσταση των δέκα βαθμών από τους διώκτες της διατήρησε η Μπάγερν Μονάχου η οποία πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στη Ντόρτμουντ εκτός έδρας στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Έτσι έκανε ουσιαστικά το αποφασιστικότερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Το γκολ που έκρινε και το παιχνίδι σημειώθηκε από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ, Λεβαντόφσκι ο οποίος στο 36’ σημείωσε το μοναδικό τέρμα του αγώνα.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντερφελερ, Παπασταθόπουλος, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Γκουντόγκαν (79’ Μκιταριάν), Μπέντερ, Μπλατζικόφσκι (67’ Καγκάβα), Ρόις, Καμπλ (68’ Ράμος), Αουμπαμεγιάνγκ.
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Μπενάτια, Μπόατενγκ, Ντάντε, Τσάμπι Αλόνσο, Ραφίνια, Λαμ (69’ Τιάγκο), Σβαϊνστάιγκερ (58’ Ρόντε), Μπερνάτ, Μίλερ (79’ Γκέτσε), Λεβατνόφσκι.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου