Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Μπουμάλ: «Είχα αυτοπεποίθηση στο πέναλτι»

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 εμφανίζεται ο σκόρερ του τρίτου γκολ του Πανιωνίου

Την αισιοδοξία του για την πορεία του Πανιωνίου στη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και την ικανοποίησή του για το «διπλό» επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1, εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα ο Ολιβιέ Μπουμάλ.

«Ήρθαμε για να πάρουμε κάτι από τον αγώνα και τα καταφέραμε. Η ψυχολογία μας άλλαξε προς το καλύτερο με την επιτυχία μας, ήταν ό,τι καλύτερο μας συνέβη η νίκη» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στη NOVA.

Όσο για το πέναλτι με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό σκορ, ανέφερε: «Είμαι επιθετικός και όλοι οι επιθετικοί παίρνουν εκτελέσεις πέναλτι. Όλοι μπορούν να χάσουν πέναλτι, όπως ακόμα και ο Μέσι και ο Ρονάλντο. Είχα αυτοπεποίθηση για να πάρω την μπάλα και να το εκτελέσω. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα».

Σχετικά με τα δυο γκολ που πέτυχε ο Πανιώνιος από στημένες φάσεις, τόνισε: «Ξέραμε ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν θα ήταν καλός. Έτσι εστιάσαμε στις στημένες φάσεις και καταφέραμε να σημειώσουμε τα γκολ και να πάρουμε τη νίκη». Ερωτηθείς για το πού αφιερώνει το γκολ, απάντησε: «Αφιερώνω το γκολ στην γυναίκα μου και είμαι διπλά χαρούμενος που κερδίσαμε και πήραμε το αποτέλεσμα».

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου