Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Καρέλης: «Η ψυχολογία φτιάχνει με νίκες»

Ο σκόρερ των δυο εκ των τριών τερμάτων του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του ΟΦΗ στην Κρήτη, τόνισε πως η ψυχολογία της ομάδας φτιάχνει μέσα από τις νίκες.

«Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη, όλα τα παιδιά μπήκαμε πολύ δυνατά αλλά στη συνέχεια χάσαμε το μυαλό μας, δεν παίζαμε τόσο πολύ ποδόσφαιρο... Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε το παιχνίδι μας και έτσι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ακούσαμε τις συμβουλές του προπονητή, είπαμε ότι θα παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και πρέπει να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Νίκος Καρέλης.

Ο φορ του Παναθηναϊκού πρόσθεσε επίσης ότι: «Την ψυχολογία μας την φτιάχνουμε είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε, προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ετοιμαστούμε για το κρίσιμο ντέρμπι. Το θέμα είναι πως αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα είμαστε πιο κοντά στον Ολυμπιακό και πρέπει να κερδίζουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Τέλος, για τη δική του απόδοση, ανέφερε: «Ο επιθετικός χρειάζεται παιχνίδια για να βρει ρυθμό, δουλεύω πολύ σκληρά στις προπονήσεις και από εκεί και πέρα με βοηθά και η ομάδα μου να πετυχαίνω τα γκολ».

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου