Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Τζένοα – Βερόνα 5-2

Μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Τζένοα και σάρωσε 5-2 στο «Μαράσι» την Βερόνα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10’ όταν στην προσπάθεια του να διώξει  σέντρα του Μπέργκντιχ ο Αγκοστίνι την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του για το 1-0.
Δύο λεπτά αργότερα ήρθε το 2ο γκολ των  Γενοβέζων με τον Νιάνγκ να αξιοποιεί την σέντρα του Φάλκε.
Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών ο Τόνι με κεφαλιά  μείωσε για τους φιλοξενούμενους αλλά στο ημίωρο ο Νιάνγκ με  ανάλογη προσπάθεια μετά την σέντρα του Εντενίλσον έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ στους  γηπεδούχους. Η ομάδα της Βερόνα μείωσε εκ νέου πάλι με τον Τόνι , αυτή τη φορά με σουτ μετά από πάσα του Χάλφρεντσον στο 57’ . Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση με το σουτ του Ταλέμπ αλλά οι γηπεδούχοι ήταν ασταμάτητοι και όχι μόνον έκαναν το 4-2  στο 65’ με τον Μπερτολάτσι να αξιοποιεί την πάσα του Λαξάλτ ενώ το τελικό σκορ σφράγισε τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε ο Περότι με ωραίο σουτ.
ΤΖΕΝΟΑ : Περίν, Ρονκάγλια, Ντε Μαϊό, Ίτσο, Μπερτολάτσι, Κούτσκα, Εντενίλσον, Μπεργκντίς (65' Λασάλτ), Ιάγο Φαλκέ, Εμ'Μπαγ Νιάνγκ, Περότι.
ΒΕΡΟΝΑ: Μπενούσι, Πιζάνο, Μόρας (40' Σόρενσεν), Ραφαέλ Μάρκες, Αγκοστίνι, Ταχτσίδης, Γκρέκο, Χάλφρεντσον, Χριστοδουλόπουλος, Γκόμες Τάλεμπ, Τόνι.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου