Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ 5-0

Νέο ενδιαφέρον στο αγγλικό πρωτάθλημα καθώς η Μάντσεστερ Σίτι μείωσε στους πέντε βαθμούς από την κορυφή μετά τη νίκη της με 5-0 επί της Νιούκαστλ.

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Μάντσεστερ Σίτι στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Νιούκαστλ όπου από τα πρώτα λεπτά του αγώνα είχε καθαρίσει το ματς, φτάνοντας στη νίκη με 5-0!

Μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα ο Αγκουέρο άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι για να γίνει το 2-0 από τον Νασρί στο 12’. Η… θύελλα των «πολιτών» σταμάτησε στο 21’ όταν ο Τζέκο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Σίλβα ο οποίος σημείωσε τα άλλα δύο τέρματα του αγώνα. Στο 51’ έκανε το 4-0 για να διαμορφώσει και το τελικό αποτέλεσμα δύο λεπτά αργότερα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Μανγκαλά, Κολάροφ, Νασρί (70’ Λάμπαρντ), Φερναρντίνιο, Τουρέ, Σίλβα (59’ Χέσους Νάβας), Τζέκο, Αγκουέρο (60’ Μπονί).
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Γιάνμαατ (71’ Τέιλορ), Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Χαϊντάρα, Κόλμπακ, Ανίτα (46’ Αμπέντ), Γκουφράν (86’ Ομπερτάν), Σισοκό, Πέρεζ, Σισέ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου