Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Μπαρτσελόνα – Λεβάντε 5-0

Με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει  στην 300ή συμμετοχή του στην Primera Division το 23ο του  χατ-τρικ η Μπαρτσελόνα σάρωσε 5-0  την Λεβάντε στο «Καμπ Νου» για την 23η αγωνιστική και μείωσε ξανά στο βαθμό την απόσταση από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός σταρ της γηπεδούχου ήταν αυτός που στο 17’ έδωσε με έξοχη ασίστ στον Νεϊμάρ για το 1-0. Αυτή ήταν η 20η εφετινή ασίστ του Μέσι και 106η στο ισπανικό πρωτάθλημα και είναι πλέον ο απόλυτος ρέκορντμαν ξεπερνώντας τον θρυλικό Λουίς Φίγκο.
Στη συνέχεια ανέλαβε τα ηνία και στο σκοράρισμα και με  βρήκε τρεις φορές τα δίκτυα , δύο με πλασέ (38’, 59’)και μία με εύστοχο κτύπημα πέναλτι (66’)  και έφθασε τα 268 γκολ στη διοργάνωση της οποίας είναι ρέκορντμαν από τον περασμένο Νοέμβριο. Το τελευταίο εξ αυτών ήταν το 26ο εφετινό του γκολ  και μείωσε στα δύο  τη διαφορά από το αντίπαλο δέος που ακούει στο όνομα Κριστιάνο Ρονάλντο. Το πλέον εντυπωσιακό γκολ του αγώνα ήρθε όμως στο 73ο λεπτό  με το ανάποδο ψαλίδι από τον Σουάρες  που διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
Μπαρτσελόνα : Μπράβο, Μοντόγια, Μπάρτρα, Μαστσεράνο, Αντριάνο, Τσάβι, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (62' Ρομπέρτο), Πέδρο, Μέσι, Νεϊμάρ (67' Σουάρες)
Λεβάντε : Μαρίνιο, Ιβάν (71' Χάσον), Ναβάρο, Ράμις, Τόνιο, Ντιοπ (78' Χοσέ Μάρι), Σιμάο, Τσουμέτρα, Μπαράλ, Μοράλες, Ούτσε (62' Κασαδεσούς)

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου