Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Ρεάλ Μαδρίτης – Λα Κορούνια 2-0

Στους τέσσερις βαθμούς από την Μπαρτσελόνα αποσπάστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης ύστερα από τη νίκη της με 2-0 επί της Λα Κορούνια.

Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το ζητούμενο που ήταν η νίκη απέναντι στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με 2-0. Ο Ίσκο στο 23΄με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τους Μαδριλένους.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς η «βασίλισσα» δεν μπόρεσε να βρει γρήγορα ένα δεύτερο τέρμα που θα έδιωχνε το άγχος από πάνω της. Κάτι που έγινε στο 73’ με τον Μπενζεμά για να «καθαρίσει» το ματς.

Με αυτό τρίποντο η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ξέφυγε στους τέσσερις βαθμούς από την Μπαρτσελόνα έχοντας όμως ένα παιχνίδι παραπάνω από τους «μπλαουγκράνα».

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Ίσκο (80’ Καρβαχάλ), Ιγιαραμέντι (71’ Λούκας Σίλβα), Κρόος, Μπέιλ, Μπενζεμά (86’ Γιεσέ), Ρονάλντο.
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Φάμπρι, Λάουρε, Μάνουελ Πάμπλο, Λόπο, Λουισίνιο, Άλεξ, Μπόργκες (84’ Χουάν Ντομίνγκεζ), Κουένκα, Λούκας (79’ Μεντουνζιανίν), Καβαλέιρο, Ριέρα (64’ Κόστα).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου