Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Αταλάντα – Ίντερ 1- 4

Εντυπωσιακή η Ίντερ σάρωσε 4-1 την Αταλάντα στο «Ατλέτι Ατζούρι ντ’ Ιτάλια».

Οι Μιλανέζοι άνοιξαν το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το 2ο λεπτό  καθώς κέρδισαν πέναλτι σ’ ανατροπή του Γκουαρίν από τον Μπελίνι με τον Σακίρι να το αξιοποιεί για το 0-1. Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Πινίγια η κεφαλιά του οποίου ήταν ελάχιστα άστοχη ενώ στο 18’ ο ίδιος παίκτης έχασε τεράστια ευκαιρία  μη βρίσκοντας στόχο με σουτ από εξαιρετική θέση .
Η ισοφάριση για τους «μπεργκαμάσκι» ήρθε τελικά στο 27’ από τον Μάξι Μοράλεζ με ωραίο σουτ.
Όμως οκτώ λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους ο Γκουαρίν με βολέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «νερατζούρι». Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκκτες στο 53’ λόγω αποβολής του Μπεναλουάνε που δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες από τον Μπάντι σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων.
Οι φιλοξενούμενοι αξιοποίησαν  και την αριθμητική υπεροχή πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ στη συνέχεια  πρώτα με το σουτ του Γκουαρίν στο 63’ ενώ τη νίκη τους σφράγισε 10 λεπτά αργότερα ο Παλάσιο με …κόντρα σε απομάκρυνση της μπάλας από τον Στεντάρντο.
ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Μαζιέλο, Στεντάρντο, Μπεναλουάν, Μπελίνι, Τσιγκαρίνι (75' Εμάνιουελσον), Καρμόνα, Τζαπακόστα, Αλεχάντρο Γκόμες (58' Μπαζέλι), Μάξι Μοράλες (46' Ντένις), Πινίγια.
ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Καμπανιάρο, Ρανόκια, Ζουάν Ζεζούς, Σαντόν, Μεντέλ, Γκουαρίν, Μπρόζοβιτς (82' Κουζμάνοβιτς), Σατσίρι (68' Κόβατσιτς), Παλάσιο (76' Ερνάνες), Ποντόλσκι.


Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου