Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Μπαστιά – Παρί Σεν Ζερμέν 4-2

Επική ανατροπή από την Μπαστιά στην Κορσική όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν για να γυρίσει το ματς και να διαλύσει την αντίπαλό της με το εμφατικό 4-2.

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στην Κορσική, εκεί όπου η Μπαστιά αντιμετώπισε την Παρί Σεν Ζερμεν με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη νίκη με 4-2 για να αποσπαστούν από τις τελευταίες θέσεις.

Αντίθετα, η Παρί έχασε την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή τη Μαρσέιγ και διατηρήθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Λοράν Μπλαν μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων.

Στο 10’ ο Μόουρα με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους πρωτευουσιάνους για να γίνει το 2-0 από τον Ραμπιό στο 20’. Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 32’ από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουντεμπούζ και έτσι μείωσαν σε 2-1.

Πριν βγει το ημίχρονο, ήρθε η ισοφάριση για την Μπαστιά με το γκολ του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μοντεστό. Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο Παλμιέρι ο οποίος με δύο γκολ (56’, 89’) έκανε το τελικό 4-2.

ΜΠΑΣΤΙΑ: Αρεόλα, Σκιλασί, Μοντεστό, Μαράνγκ, Σιονί, Ρομαρίκ (64’ Κεϊτά), Παλμιέρι, Καχουζάκ, Ζιλέ, Μπουντεμπούζ, Μαμπουλού (87’ Πεϊμπερνέ).
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ντουσέζ, Μάξουελ, Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Σίλβα, Φαν ντερ Βιλ, Καμπάιγ (54’ Βεράτι), Ραμπιό, Ματουιντί (68’ Μπαχεμπέκ), Παστόρε, Λούκας, Ιμπραΐμοβιτς.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου