Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Σουόνσι – Γουέστ Χαμ 1-1

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Σουόνσι και Γουέστ Χαμ με τον Γκομίς να αφιερώνει το τέρμα του στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο περιοδικό Charlie Hebdo.

Δεν έβγαλε νικητή η αναμέτρηση της Σουόνσι με την Γουέστ Χαμ στο «Λίμπερτι» καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, αποτέλεσμα που ουσιαστικά βόλεψε αμφότερες καθώς παρέμειναν αρκετά μακριά από τις τελευταίες θέσεις.

Οι Λονδρέζοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και ευτύχισαν να προηγηθούν με εξαιρετικό τέρμα του Κάρολ στο 43’. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 74’ όταν ο Γκομίς έκανε την κεφαλιά και ο Νομπλ με αυτογκόλ έκανε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Γάλλος φορ, δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Charlie Hebdo και έτσι ύψωσε τη γαλλική σημασία για να τιμήσει τα θύματα.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Φαμπιάνσκι, Ράνγκελ, Φερνάντεζ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Μπρίτον, Κάρολ, Ντίερ (62’ Έμνες), Σίγκουρντσον (74’ Ολιβέιρα), Ράουτλετζ (62’ Μπάροου), Γκομίς.
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντριάν, Τζένκινσον, Τόμκινς, Κόλινς, Ριντ, Κρέσγουελ, Νόλαν (82’ Πογιέτ), Νομπλ, Ντάουνινγκ, Βαλέντσια (71’ Αμαλφιτανό), Κάρολ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου