Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Χετάφε-Ρεάλ Μαδρίτης 0-3

Αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε τελικά 3-0 της Χετάφε εκτός έδρας και αναδείχτηκε Πρωταθλήτρια χειμώνα.

Στην πρώτη ώρα του αγώνα, η Χετάφε δυσκόλεψε ιδιαίτερα την συμπολίτισσά της που δεν έβρισκε χώρους να σκοράρει. Η πρώτη καλή στιγμή για τη «βασίλισσα» ήταν στο 30’ με το σουτ του Μπενζεμά να αποκρούει ο Κοντίνα. Σωστή αντίδραση είχε ο τερματοφύλακας της Χετάφε και σε σουτ του Ίσκο στο 37’ και στο 45’ σουτ του Τόνι Κροος τράνταξε το δοκάρι.

Η Ρεάλ συνέχιζε να πιέζει για το γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να χρειάζεται τέσσερα λεπτά για να πάρει τη νίκη. Στο 63’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 0-1, αλλά το μισό γκολ ανήκει Μπενζεμά με την ωραία του ενέργεια. Στο 67’ ο Χαμές έβγαλε μπαλιά στον Μπέιλ, ο οποίος με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-2.

Στο 79’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το 0-3 και το 28ο τέρμα του φέτος, από πάσα του Χαμές. Η μόνη στιγμή που η Χετάφε απείλησε ήταν στο 85’ στο δοκάρι του Άλβαρο.

ΧΕΤΑΦΕ: Κοντίνα, Αλέξις, Λάγο, Βελάσκεθ, Νάλντο, Σαμίρ (83’ Άλεξ Φέλιπ), Σαράμπια (56’ Ινεστρόσα), Πέδρο Λεόν (74’ Γιοντά), Κάστρο, Ροντρίγκεθ, Άλβαρο

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο (82’ Νάτσο), Καρβαχάλ, Κρόος (82’ Ιγιαραμέντι), Χάμες, Ίσκο (78’ Κεντίρα), Ρονάλντο, Μπενζεμά, Μπέιλ

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου