Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Γκλάντμπαχ – Χέρτα 3-2

Στις επιτυχίες επέστρεψε η Γκλάντμπαχ ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες επικρατώντας δύσκολα 3-2 της Χέρτα στο «Μπορούσια Παρκ».

Μετά από ένα κακό διάστημα όπου η Γκλάντμπαχ είχε τρεις συνεχόμενες ήττες, κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες επικρατώντας 3-2 της Χέρτα στο «Μπορούσια Παρκ» για να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Γιάντσκε στο 9’ έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ για να έρθει η ισοφάριση για την ομάδα του Βερολίνου στο 45’ με γκολ του Σίμπερ. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 54’ ο Ράφαελ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Γκλάντμπαχ με τον Αζάρ στο 83’ να κάνει το 3-1 και να «καθαρίζει» για τα «πουλάρια». Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με γκολ του Καλού στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σόμερ, Κορμπ, Μπρόουερς, Γιάντσκε, Αλβάρο Ντομίνγκεζ, Κράμερ, Τζάκα, Χέρμαν, Αζάρ (84’ Τζόνσον), Ράφαελ (65’ Τραορέ), Κρούσε (88’ Χαν).
ΧΕΡΤΑ: Κραφτ, Πέκαρικ, Χέγκελερ, Μπρουκς, Φαν ντερ Μπεργκ, Χοσογκάι (72’ Νιμάιερ), Μπεν – Χατίρα (72’ Καλού), Σκλέμπρεντ, Σουλτζ (29’ Ρόνι), Μπίρενς, Σίμπερ.

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου