Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Στόουκ – Άρσεναλ 3-2

Κάνοντας εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, η Στόουκ κατάφερε να πάρει τεράστια νίκη επικρατώντας 3-2 της Άρσεναλ στο «Μπριτάνια».

Ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο αποδείχθηκε αρκετό για την Στόουκ έτσι ώστε να πάρει μεγάλη νίκη με 3-2 απέναντι στην Άρσεναλ. Οι «πότερς» θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει πιο εύκολα το ματς, καθώς στο πρώτο μέρος ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0, ωστόσο αγχώθηκαν στα τελευταία λεπτά όταν και μείωσε η Άρσεναλ για το τελικό αποτέλεσμα.

Μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Κράουτς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Μπόγιαν στο 35΄ να κάνει το 2-0. Το σκορ του πρώτου μέρους διαμορφώθηκε στο 45΄ από τον Γουόλτερς.

Η αντίδραση της Άρσεναλ ήρθε στο δεύτερο μέρος. Αρχικά ο Σάντσες είχε δοκάρι και ο Καθόρλα μείωσε σε 3-1 στο 68’ από το σημείο του πέναλτι. Δύο λεπτά αργότερα ο Ράμσεϊ έκανε το 3-2. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 78’ ο Τσέιμπερς αποβλήθηκε για να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το έργο της ομάδας του.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Μπάρντσλεϊ, Σόουκρος, Μουνιέσα (63' Γουίλαν), Πίετερς, Ενζονζί, Κάμερον, Γουόλτερς, Κρκιτς (86' Χουτ), Ντιούφ (69' Άνταμ), Κράουτς
ΆΡΣΕΝΑΛ: Μαρτίνεθ, Μπεγερίν (45' Γουέλμπεκ), Τσέιμπερς, Μερτεσάκερ, Γκιμπς (90' Κάμπελ), Φλαμινί, Ράμσεϊ, Τσάμπερλεϊν, Καθόρλα, Σάντσες, Ζιρού (63' Ποντόλσκι)

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου